dingdong77

Aprilie 19, 2011

Top 10 filme cu adolescenti si alte recomandari….

Filed under: Fără categorie — nullum1790 @ 6:33 pm

Un top al celor mai bune filme cu adolescenti 🙂

1.Sex Drive (2008)

Timidului absolvent de liceu Ian nu prea i-a placut sportul si asta se vede. Fizicul de tocilar nu-l impiedica pe Ian sa-si lipeasca fata pe corpul unui bodybuilder si sa agate pe net o superba care se da drept „Dra Delicioasa”. Ca s-o intalneasca, pustiul fura masina fratelui sau homofob si-si ia in aceasta calatorie de-a dreptul initiatica si cei mai buni prieteni. Bineinteles, toti trec prin nenumarate aventuri.

2.John Tucker must die (2006)

ohn Tucker Must Die (John Tucker trebuie sa moara) este o comedie cu si despre adolescenti. Povestea se invarte in jurul a trei fete Ashanti, Sophia Bush, Arielle Kebbel) care comploteaza sa-i franga inima vedetei echipei de basket a liceului, John Tucker (Jesse Metcalfe), un cuceritor care a iesit cu toate trei vrajindu-le pe fiecare ca ea este “the one”. Pentru a-si atinge scopul, fetele apeleaza la Kate (Brittany Snow), o nou-venita in oras, al carei rol este tocmai acela de a-l umili pe John.

3.Fired Up (2009)

Shawn si Nick sunt cei mai populari baieti din liceu datorita faptului ca sunt cei mai buni jucatori din echipa de fotbal.Datorita cantonamentelor plictisitoare de care au parte in fiecare vara cu echipa de fotbal a liceului ei prefera sa mearga in tabara majoretelor unde sunt inconjurati de fete care mai de care mai atragatoare.

4.She’s the man (2006)

She’s the Man este o comedie cu, despre si pentru tineri. In film apar tot felul de intrigi si incurcaturi, fiecare are un secret sau ceva de ascuns. Cea care provoaca mare parte dintre aceste incurcaturi este o tanara pe nume Viola, care atunci cand descopera ca echipa de fotbal este desfiintata, ia locul fratelui sau geaman in scoala cu internat la care se ducea acesta.

5.Mean girls (2004)

Cady Heron a crescut in Africa si crede ca stie sa se descurce in orice situatie. Dar atunci cand frecventeaza un liceu public intr-un orasel mic langa Chicago, Illinois afla sensul adevarat a ceea ce inseamna „lucruri salbatice” intr-o lume civilizata.

6.How High (2001)

“How high” e genul de filme care îti topeste ratiunea si îti coboara standardele cinematografice, în timp ce te face sã rîzi cu pofta. Actiunea se petrece la Harvard. Acest lucru suna din start elitist! Da, dar Harvard-ul pe care îl cunoastem din experienta – sau din filme – nu apare aici.

7.It’s a boy girl thing (2006)

Este un film simpatic cu 2 tineri cu o educatie si un comportament total diferit.Woody şi Nell se cunosc din copilărie, sunt vecini, si invata in aceiasi scoala.Woody are o bursă sportivă, în timp ce Nell învaţă mult pentru a frecventa cursurile de la Yale. În plus, nu se pot suferi. Din păcate, o ceartă care izbucneşte între ei în faţa unui exponat aztec dintr-un muzeu, are un efect devastator: cei doi se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt.

8.Harold and Kumar (2004)

In avion, in drumul spre Amsterdam, Harold si Kumar sunt confundati cu niste teroristi si sunt trimisi in Guantanamo Bay, dar nu pentru mult timp. Ei reusesc sa scape si pornesc intr-o calatorie de-a lungul tarii pentru a-si dovedi nevinovatia si pentru a cuceri cat mai multe fete!

9. Accepted (2006)

Bartleby „B” Gaines este pe cale sa fie respins de 8 colegii din 8, ceea ce nu ii va bucura pe parintii lui. Insa el nu este singurul care nu reuseste admiterea, pentru ca mai multi prieteni de-ai lui sunt pe cale sa ramana pe dinafara. B cauta acum o metoda de a-i multumi pe parinti si de a o impresiona pe Monica, fata visurilor lui.

10.College (2008)

Kevin e un adolescent ca oricare altul , care a fost parasit de prietena pe motiv ca aceasta il considera o persoana prea plictisitoare. Ghinionul face ca despartirea sa se produca chiar inainte cu putin timp de a merge la Universitatea Fieldmont intr-o calatorie in care s-au inteles sa mearga impreuna.

P.S. In acest top ar intra si Eurotrip (2004)

Desi e greu sa faci un top al celor mai bune filme cu adolescenti pentru ca mai toate au aceiasi tema, acestea le consider cele mai bune.Aici nu am inclus celebrele serii ale: American Pie( I, II, III, IV, V, VI), Van Wilder (I si II), Dorm Daze ( I si II), si Scary Movie (I, II si III).
Altele: A Cinderella Story (2004), Love don’t cost a thing (2003), Cruel intentions (1999), She’s all that(1999), Boys and girls (2000), Down to you (2000), Not another teen movie (2001), 10 things I hate about you (1999), The breakfast club (1985), Bring it on (2000), Save the last dance (2001), Just my luck (2006), Another Cinderella Story (2008), The girl next door (2004).

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.